Се има, се може! – Шеици пукаат со златни “Калашњникови” на арапска венчавка!

Loading...

На социјалните мрежи се појави снимка од една венчавка која се одржала во Саудиска Арабија. На снимката се прикажани големи вили, шеици, скапи автомобили и ексклузивни примероци од позлатени автоматски пушки “Калашњиков”, со кои присутните пукале. 

Покрај пукотниците, најновите автомобили и скапите мобилни телефони само ја дополнуваат сликата на оваа богата прослава. За нешто повеќе од 2 минути (колку што трае овој клип), присутните потрошиле неколку илјади куршуми, а присутните жени ова го снимале со камери. 

Погледнете го видеото:

loading...