Проститутка гола и боса бегала од “џиновскиот алат” на муштеријата

Loading...

Проститутката од кенискиот град Mtwapa, од својата хотелска соба побегнала без нималку размислување по вадењето на половиот орган со гигантски размери од страна на нејзиниот следен муштерија.
Исплашената девојка од  хотелската соба побегнала целосно гола и боса, притоа што ова е настан за којшто посведочиле и тамошните безбедносни камери, вработените во хотелот како и случајните гости.
Шокираната проститутка изјавила дека не би го преживеала сексот со такво чудовиште, и дека во својата десетгодишна кариера никогаш немала прилика да види такво чудо.
Наводно целовкупниот настан се случил по петнаесет минутното влегување во собата од страна на неименуваниот муштерија, кој се опишува како турист, белец, со што неколку моменти подоцна се случил за некои хумористичниот, а за некои и помалку трагичен настан.
Извор: 24sata.hr

loading...