Идиот на неделата

Loading...

Го најдовме идиотот на неделата. Имено ова лице се обидело да украде 13 тони компири, а при неговото бегство заборавил да ја затворил приколката каде ги сместил.

Овој баксузен криминалец на крајот побегна со празни раце, а успеал дури и да ја преврти приколката бидејќи му пукнала задната гума и удрил во бандера…

 

Крадецот направи вистинско пира кога при неговиот обид да украде 13 тони компир, кои биле натоварени во приколката, заборавил да ја затвори задната врата.

Овој итар крадец се забрзал да избега, но во неговиот обид го спречиле компирите кои почнале да паѓаат од задната врата на приколката. На тој начин тој бил многу лесен за да се следи, бидејќи оставал траги од компири позади него.

 

Баксузниот крадец на крајот избега со празни раце, а успеал да ја преврти приколката при неговото бегство бидејќи му пукнала задната гума и се удрил во бандера…

 

loading...