Фото: Смешно слатко и чудно – Кога возрасните стануваат деца со фотошоп

Последната серија фотографии на Кристијан Гирот ги покажува луѓето на еден истовремено смешен, сладок но и чуден начин.

Галеријата носи име “Внатрешното дете” и кога ќе ги проучите фотографиите ќе сфатите дека станува збор за многу забавен пристап на фотографот, кој дефинитивно ќе изнуди насмевка на вашето лице.

Фотографиите се направени со помош на фотошоп, и на тој начин лицата и телата на луѓето изгледаат како да се детски.

Погледнете за што станува збор. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пронајдете не на следниве мрежи: