Сораја трет пат под нож

Loading...

Како што пишуваат хрватските медиуми, деновиве во Загреб гостуваше Сораја. 

 

Поранешната учесничка на шоуто Big Brother заминала во Загреб со цел по трет пат да го корегира својот нос.

 

За овој зафат таа одвоила 12.000 куни или 1.600 евра. Како што соопштиле од загребската клиника, парктиката е дека по лесните оперции, пациентот го праќаат дома.

 

Пластичната операција на нос секако спаѓа во полесна операција, но Сораја одбила да си замине, и инститирала да остане да преноки во болницата.

 

По опоравувањето, таа веќе се пофали на социјалните мрежи со својот нов нос, кој е попрчест и потесен. 

loading...