Ова е можно само во Русија

Loading...

Русија е навистина една чудна земја. Тоа секој може да го потврди на овој или оној начин, тој народ е навистина посебен. За тие што не се убедени во тоа ви претставуваме неколку фотографии кои сигурно ќе ве уверат…

Па погледнете колку се Русите уникатни:

 

loading...