Ким Кардашијан пропеа!

Loading...

Ким Кардашијан ни откри уште еден од своите таленти – пеење. Решила да завладее со музичката сцена, а секако поддршка за тоа и пружа нејзиното момче Кание Вест. Нејзиниот долгогодишен сон е да стане пејачка, но кога за прв пат се обидела да го оствари, таа се посрамотила. Иако се заколнала дека никогаш повеќе нема да се обиде да влезе во музичките води, го променила мислењето. Се верува дека со помош на познанствата кои ги има Кание Вест, таа ќе влезе меѓу најдобрите 40 американски изведувачи. 

И покрај тоа што неговите пријатели, меѓу кои и Џеј Зи, му сугерирале да не се впушта во ваква авантура, тој веќе резервирал студио за неговата сакана. 

loading...