Мајк Тајсон го затекнал Бред Пит во кревет со поранешната сопруга

Loading...

Во едно од неговите интервјуа, познатиот светски боксер Мајк Тајсон откри интересен факт за холивудската ѕвезда Бред Пит. Имено, кон крајот на осумдесетите, Тајсон го затекнал Пит во кревет со неговата сопруга Робин Гивенс од која тој подоцна и се разведе. 

 

Тој изјави дека тие во тој период биле разделени, но сепак се гледале кога имале “потреба''. Меѓутоа, тој еднаш сфатил дека некој стигнал пред него. Тоа бил Бред Пит. Иако бил разбесен и спремен на се, сепак очигледно Пит ја преживеал нивната незгодна средба и преживеал без никакви последици што се однесува на неговиот изглед.

 

loading...