Чудни девојки или глупи пози?

Loading...

Сите сте запознаени со познатата duck поза која секоја девојка ја има на својот facebook профил. Но дали можете да ги имате видено овие пози? Некои мислат дека се многу секси…дали и вие се согласувате?

loading...