Гоца Тржан: Се дрогирам!

Loading...

 

Српската пејачка Гоца Тржан, не престанува да ја изненадува јавноста. Очигледно и годи целиот публицитет и внимание што го добива од српските медиуми и сака да е во центарот на случувањата и зборувањата.

Деновиве таа, заедно со Слаѓана Вујичиќ, беше гостинка во емисијата “Скандалозно”.

Одговараше на секакви провокативни прашања поставени од страна на водителите Оља Црногорац и Марјан Каменовиќ, а на прашањето како успеав да биде толку млада и негувана после толку време на естрадата, таа едноставно одговори: “Бидејќи се дрогирам, тоа ми помага!”.

Потоа продолжи да зборуува за институцијата брак, и како веќе не планира да скокне во тавче. Слободата и одговарала и среќна е со својот живот сега за сега.

 

loading...