Видео: Како најлесно да јадете калинка

Loading...

 

Калинката е омилено овошје на многумина, кое се наоѓа на нашата трпеза во овие есенски и зимски денови. Но малите црвени зрнца се скриени во внатрешноста на плодот како бисер во школка.

Затоа, ви донесуваме видео на кое овој симпатичен дечко ќе ви објасни како најлесно да отворите калинка и да можете да уживате во неа.

Ако сакате да ја видите скратената верзија, скокнете на 2:45 минута, до 3:15. 

 

 

loading...