(Видео) Супермен: Со увото влече камион од 8 тона

Loading...

Ако мислите дека сте виделе се, размислете повторно и погледнете ја видео-снимката од феноменалниот Грузиец по име Лаша Патараја, кој дава сосема нов начин на гледање на мускулите. 

Лаша Патараја од Грузија има необична дарба: не само што е необично силен, туку има и вонсериски силни уши. 

Тоа е единственото објаснување за фактот дека овој човек со своите уши влече камион од осум тона. 

Погледнете ја видео-снимката:

 

loading...