Вечна дилема: Да се “бега” од часови или не ?

Loading...

Ви се случило ли некогаш да се мислите дали да “бегате” од часови ? Од сега, вашиот проблем е решен, само водете се по овие правила и никогаш нема да згрешите 🙂

Напомена: Текстот не е преведен за да се задржи оригиналноста на истиот

Извор: CollegeHumor

loading...