Групна маратонска мастурбација за пордшка на борбата против сида

Loading...

 

Својот придонес во борбата протви сидата, пред 4 дена ја дадоа и група млади кинези на доста необичен начин. Имено, градот Шензен стана место каде се случуваше доста необичен натпревар – натпревар во маратонска мастурбација.

Сите натпреварувачи носеа маски на лицата и моментално се фрлија на работа во знак на подршка на заразените од ХИВ вирусот. Акцијата ја финансираше произведувачот на секси помагала, Aihuriun. “Ова натпреварување, освен подршка на заболените од сида, има за цел и да ја поттикне сексуалната слободна и идејата дека мастурбацијата е најсигурен извор на задоволство бидејќи на овој начин не можете да се заразите” – изјавија организаторите.

Тие не соопштија кој е победникот на овој натппревар, но рекордот во најдолга мастурбација го држи порно актерот Сони Наш, кој во мај оваа година мастурбираше 10 часа и 10 минути.

 

 

loading...