Пулс24 се етаблира на регионално ниво

Loading...

Интересно е што Пулс24 веќе се етаблира на регионално ниво, со се поголем број на посети од соседните држави. Па така, на пример во Словенија вашиот омилен портал е рангиран на 1324 место, помеѓу сајтовите во таа држава. Додека пак во Црна Гора сме на 1729 место помеѓу сајтовите во таа држава…

За кратко време се рангиравме високо и во Бугарија (3969), Србија (4838), БиХ (7628)…

Погледнете го и остатокот на листата кој следи. Па ако имате пријатели, роднини во тие држави посочете го порталот на увид. Ние сме убедени дека веднаш ќе станат негови фанови.

За крај погледнете ја и листата на топ 100 сајтови во Македонија според угледниот светски сајт специјализиран за рангирање 

https://www.alexa.com/topsites/countries/MK

Истата топ 100 ја имате и на македонскиот агрегатор ИНФО.МК, со напомена дека од неа се извадени сајтовите кои не се од Македонија

https://info.mk/Rank

loading...