9 мали, но силни совети за оние кои минуваат низ развод

Loading...

Разводот  за никого не е лесен. Затоа на сите оние кои минуваат низ развод  потребни им се разбирање и поддршка од блиските. Но, доколку вашите блиски немаат  дволно зборови за поддршка и утеха, ние имаме- ова се девет најдобри  совети  за сите оние кои се разведуваат.1.„Најдобриот совет кој му го дадов на мојот роднина кога сакаше да се разведе е: „Во тоа време  би дала се од себе работите да профонкционираат. Сега не можам  за замислам како би било поинаку да постапев“.
2. „Ќе треба време, но кога ќе поминеш низ тоа, животот ќе ти биде подобар“.
3. „Право во теретана.
4. „Кога се работи за разводот, победуваат само адвокатите.
5. „Мора да ги сакаш своите деца повеќе отколку што го мразиш  својот поранешен“.
6. „Како тоа се уште не се гледаш со никого? Разведена си веќе месец дена“.
7. „Кога ви е потешко да останете отколку да одите, знајте дека е време“.
8. „Мојот адвокат- не се пуштај на проклетиот фејсбук“.
9. „Прво станува многу тешко, а потоа станува се подобро и подобро и на крајот се е добро“.1.„Најдобриот совет кој му го дадов на мојот роднина кога сакаше да се разведе е: „Во тоа време  би дала се од себе работите да пр

loading...
Loading...