Вбризгува урина во вагината за да биде ”чиста” на тестовите

Loading...

Кери Ен Прајс е зависник од кристален мет, а за да му докаже на судот дека е подобна за да биде мајка, ги лажирала тестовите на тој начин што си вбризгувала урина во вагината која ја купува преку интернет.

Нејзиниот син веќе еднаш бил позитивен на дрога, откако што земал кристален мет кој го користела неговата мајка.

 

Некогашната Мис на Америка Кери Ен Прајс одамна зад себе го остави целиот тој гламур. Имено Кери денес е зависник од метамфетамин. Оваа поранешна старлета, со оглед на тоа дека има сериозни проблеми со себе, но и со детето за чие старателство се чини дека продолжува со глупостите.

 

Според медиумите, Кери константно се дрогира, а тестовите ги лажира на тој начин што вбризгува урина во вагината за да биде ''чиста'' на тестовите. На тој начин пред судот таа се преправа дека е подобна мајка. 

loading...