Го менува мажот за вибратор

Loading...

Е ова ти се вика оригиналност во огласување, ако не е и оглас на годината…
Имено, поради тоа што смета дека мажот и е расипан таа сака да го замени за вибратор, но со полнач…
Немаме понатамошен коментар.
Извор: kurir-info.rs

loading...