Александра Амброзио има нов едиторијал. Вау

Loading...

Александра Амрозио има нов едиторијал за сајтот Models.com. Ние ви презентираме дел од него со се ексклузивното видео објавено по тој повод.

Моделот на Викторија Сикрет на една од фотографиите е сосема гола.

Покажувањето на нејзините атрибути, сигурни сме дека ќе го зголеми енормно интересот за овој едиторијал. Ја имаме и таа фотографија за вас.

За да ја видите целата галерија кликнете на фотографијата…

А подолу следи и видеото. Значи целосно уживање.

 

loading...