Бебе во стомак покажува среден прст – фото

Loading...

Уште не е родено, но веќе јасно го покажува својот став. Родителите и лекарите останале вчудоневидени кога на ултразвук виделе дека бебето им покажува „среден прст“. 
Идните родители не знаат дали ќе добијат машко или девојче, но во едно се сигурни –со нивното бебе нема лесно да излезат на крај.
На рутинско преглед со ултразвук шокираните родители добиле јасна порака за тоа какво проблематично бебе ќе имаат. На сликата јасно се гледа дека бебето го покажува „средниот прст“.

Преземено од kurir.mk
 
 

loading...