Со романтична порака во снегот, го освоила соседот

Loading...

Снегот ги стопли срцата на Хрватите. 

 

И покрај целата нервоза и застои во сообраќајот, снегот знае да биде и романтичен. Имено, еден Хрват се обидел да ја освои својата сосетка со романтична порака во снегот. Со порака за добра ноќ, напишана во снегот тој ја воодушевил својата сосетка.

Поздрав за Снежниот Дон Жуан и се надеваме дека се исплатеше неговиот потег…

 

loading...