Време е за Снешко

Loading...

Снегот е веќе тука. Освен убавите прошетки, времето можете да го посветите и на креативни активности кои сигурно ќе ве развеселат. Санкање, игри во снегот и секако правењето Снешко. Активност како за најмладите така и за постарите. Се што ви треба е сила и малку креативност. А ние сме тука да ви помогнеме со малку идеи. Погледнете какви креации можете да направите со снегот. Време е да ги земете ракавиците и да се фрлите на работа.

loading...