Нова трансформација во Пред и Потоа

Loading...

Наташа Стојановска е нашата нова кандидатка за трансформација во рубриката Пред и Потоа, која ја правиме со нашиот стилист Небојша Пешевски.

За шминката на ова трансформација се погрижи нашиот стилист Небојша Пешевски, додека за фризурата Весна Китановска. Трансформацијата се одвиваше во студиото „Lei Capelli“.Наташа Стојановска е нашата нова кандидатка за трансформациј

loading...