Арнолд се враќа на филмското платно со филмот „The Last Stand“

По долгата пауза Арнолд повторно се враќа на филмсото платно со филмот „The last stand“. Во филмот ќе толкува лик на поранешниот полицаец Реј Оленс од Лос Анџелес, кој станува шериф во еден мал град во близина на граница.

Иако неговата работа навидум изгледа мирна тој ќе се најде во ситуација да и помогне на полицијата во апсењето на еднен од најопасните наркодилери, и така настанува заплетот.

Погледнете го официјалниот треилер.

Пронајдете не на следниве мрежи: