Вака изгледаат 315 милијарди долари во злато

Loading...

 

Режисерот Брејди Харан и хемичарот Мартин Полјакоф успеале да влезат во трезорот на ''England Bank'' во кој се чуваат златни плочки вредни 315 милијарди долари. На секоја полица на трезорот плочките се тешки еден тон, а вредни 56 милиони долари.

 

loading...