Најубавата студентка во Сараево

Соња Зекиќ е една од 25-те најубави девојки на Балкан, според изборот на Џентлменс Чоис. Ние се решивме да ви ја претставиме токму поради тоа.
Таа е студент на економскиот факултет во Сараево.
Таа е модел, и смета дека тоа што влегла во изборот на 25 најубави девојки на Балкан може само да и помогне да ја гради кариерата понатака поуспешно…
 

Пронајдете не на следниве мрежи: