Голи момци ни ги честитаат празниците

Loading...

Овие момци ви посакуваат  новогодишните празници да ви поминат со насмевка на лицето.

Машкиот дел од екипата која работи на серијата Geordie Shore, британска верзија на Jersey Shora, се соблекоа до гола кожа за фотосесијата во новиот број на магазинот Now. Сепак, за девојките (и по некои момци) да имаат за што да мечтаат, оние одредени делови од телата ги прекрија со новогодишни украси, но и со шампањско, со кое се прскаа за време на фотографирањето, а со тоа и добро се забавуваа.
Момците очигледно не се срамат да ги покажат своите совршено извежбани тела, а веруваме дека ни Вие нема да се пожалите ако добиете ваква честитка.Овие момци ви посакуваат&nbsp

loading...