Венгер не се откажува

Во моментите кога ги доживува најголемите критики, Арсен Венгер ја има најголемата мотивација да продолжи со работата на клупата на Арсенал.

Проблематично време за екипата на Арсенал, а тоа нема да го смени мислењето на Арсен Венгер дека треба да се продолжи напред.

Иако неговиот тим бележи лоши резултати и во секој преоден трансфер-период се соочува со заминување на најдобрите играчи, Венгер ужива голема поддршка кај челниците на клубот и самиот потенцира дека нема намера да си оди од овој тим.

„Крајно сум одлучен во својата намера. Гладен сум од фудбал, да не е така не би бил овде. Јас го сакам овој клуб, на нему му давам се од себе и работам најдобро што знам“ изјави Арсен Венгер.

Пронајдете не на следниве мрежи: