Боки 13 повторно го нападна Дадо Полумента

Нашиот шоумен очигледно неможе да мирува, повторно го нападна српскиот пејач Дадо Полумента, овој пат за неговата венчавка.

– „Мајко света… Па дали е можно?! Како и да е нека е со среќа и сега во бракот помалку дрога, повеќе деца“, напиша Боки  на својот Facebook профил.

Меѓутоа, ова не е прв пат Боки да го нападне Дадо Полумента. Исто така на фејсбук неодамна објави долг текст со кој го нападна.
 
„Тогаш, да речеме, оној популарен пејач Дадо-мадо Полумента за него сите живи говорат, пејачките и оние декларирани геј уметници, дека е најнадарен на  естрадава. Ју, Боже! Ајде, разбирам дека некои од тие пејачки провериле па говорат, него како тоа го знаат овие гејови? Аааааа, што сум глуп! Извините, сепак јас сум плавуша! Па да, тоа го провериле и тие! Ах Дадо, не си толку наивен, но те разбирам. Брате, кога си пијан и кога си хај, кај тебе може се“ напиша тогаш Боки 13 на својот Facebook профил.Нашиот шоумен очигледно неможе да мирува, повторно го нападн

Пронајдете не на следниве мрежи: