Тетово доби снежен пенис!

Loading...

Пред некое време пишувавме за необичната скулптура од снег во Дрезден, но нашиот текст бил инспирација за некого, па снежен пенис се појави и во Тетово.

 

Имено, на нашиот текст за снежниот пенис во Дрезден добивме одговор дека и Македонија добила свој снежен пенис во Тетово. Иако тетовскиот не е до пат, сепак, ова ремек дело заслужува да биде презентирано.

 

Бидете креативни и направете свое ремек дело, најдобрите ќе ги презентираме.

loading...