Кои телефони ги забрани Apple

Loading...

 

Правната битка меѓу Apple и Samsung во САД и натаму продолжува, а Apple сега одлучија да бараат забрана за продажба на осум уреди на Samsung.Во меѓувреме се појави и официјалната листа на телефони за кои ќе бара забрана на продажба во Америка, со наводи за патентите кои истите ги прекршуваат и копираат.

 

На листата се: 

 Samsung Galaxy S 4G

• Samsung Galaxy S II (AT&T)

• Samsung Galaxy S II (Skyrocket)

• Samsung Galaxy S II (T-Mobile)

 

Остатокот од листата погледнете го на следниот линк; https://e-konkursi.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=1017%3Akoi-telefoni-saka-da-gi-zabrani-apple&catid=17&Itemid=117

loading...
Loading...