(Видео) Тротоар кој исчезнува – најдобриот трик на сите времиња!

Loading...

Тротоар кој исчезнува – веројатно еден од најбруталните трикови на сите времиња. Се разбира, знаеме дека ова не е трик. 

 

 

 

 

 

 

loading...