Макрадули насилник

Loading...

Не е на власт, па видете како се однесува Макрадули. А замислете да дојде на власт како ќе се однесува. 

Ако е една слика 1000 збора, тогаш едно видео е 1 милион зборови.

Гледајте сами и сами донесете си заклучок…

видеото е од каналот на јутуб на прес24

loading...