Наша старлета се претстави на изборот за Miss Erotic Model

Loading...

Нашата атрактивна старлета Драгана Спасовска одлично се претстави на изборот за „Miss Erotic Model“ кој се одржа во соседна Бугарија.

Во продолжение погледнете како изгледаше нашата старлета на изборот.

 

loading...