СЕ БАРААТ ДОБРОВОЛЦИ: Итно е потребен доктор за чоколадо!

Целта на работата е да се пронајде начин со кој би се спречило топењето на чоколадото во топлите предели. Доколку се пронајде решение, се смета дека профитот на десетте најголеми чоколадни компании значително ќе се зголеми.Универзитетот Кембриџ бара луѓе кои би сакале да се занимаваат со најслатката работа на светот – проучување на чоколадото!
Целта на работата е да се спречи топењето.
Тоа е голем предизвик, бидејќи и најквалитетното чоколадо се топи на 34 степени целзиусови.
За работата можат да аплицираат единствено државјаните на Европската унија и тоа експерти во хемискиот инжинеринг, геотехничкиот инжинеринг и физиката.Универзитетот Кембриџ бара луѓе кои би сакале да се занимаваат со најслатката работа на светот – проучување на чоколадото!
Целта на р

Пронајдете не на следниве мрежи: