А панталоните дома ли ги заборави?

Loading...

А панталоните дома ли ги заборави?Зарем вака излезе од дома? 
Па и во диско отиде???
Невозможно!

Зарем вака излезе од дома? 
Па и во диско отиде???
Невозможно!

loading...
Loading...