Аца Лукас ги запрепсти сите со признанието: Бев во врска со Ксенија Пајчин

Loading...

Аца Лукас подолг период е топ тема во медиумите заради развод со сопругата Соња Вуксановиќ и својот бурен и скандалозен љубовен живот.На последното снимање на шоуто „Ѕвездите на Гранд“, Лукас зборуваше за неговиот љубовен живот, а потоа откри и некои пикантни, досега необјавени детали и една шокантна вест.
– Едвај ги најдов и тие три жени во животот. Какви девојки? За кои тоа девојки сега ме прашувате? Набројте ми пет девојки со кои сум бил за сите овие години – рече Лукас, а потоа новинарите почнаа да му ги бројат една по една…
– Данијела Враниќ?– „Добро“ – потврди Аца.
– Ана Севиќ?„Тоа е целосна лага. Чиста новинарска измислица“ – демантираше пејачот.
– Бранислава Пашалија?„Тоа беше шега“ – се бранеше Лукас.
Него неодамна медиумите го поврзуваа со актерката Барбара Петровиќ, а пејачот вели дека и тоа е чиста лага, бидејќи таа е ќерка на негови пријатели.
И тогаш Лукас признал нешто што ги шокирало сите негови фанови, но и новинарите:
– Еве, ќе видите сега. Да ја тргнеме титулата дека јас сум Дон Жуан. Но, ќе ви кажам дека имаше уште една жена во мојот живот помеѓу двата брака. Од нашата фела. За жал, сега е покојна! Ксенија Пајчин. Бев со неа 7-8 месеци, и сите што ми се поблиски го знаат тоа. Таа беше пред се прекрасен пријател, одлична девојка. Многу ми е жал за неа. Тоа е еден од најдобрите жени и воопшто луѓе што ги запознав – рекол Лукас.На последното снимање на шоуто „Ѕвездите на Гранд“, Лукас зборуваше за неговиот љубовен живот, а потоа откри и некои пикантни, досега н

loading...
Loading...