Аца Лукас „ја спушти“ Јелена Карлеуша на земја

Loading...

„Не ни мислев дека ти ќе станеш ѕвезда“- Аца Лукас ѝ се обрати на пејачката Јелена Карлеуша.Јелена Карлеуша е единствената во шоуто „Ѕвездите на Гранд“, која што секогаш ги има најголемите замерки за канидатите. Таа смета дека кандидатите освен што треба да знаат да пејат, треба да изгледаат добро, но и да внимаваат на сценскиот настап.
Откако Јелена ги прашала останатите од жирито дали сметаат дека поедина кандидатка има предиспозиции да стане ѕвезда, Аца Лукас ѝ возвратил дека на почетокот на нејзината кариера ни тој не сметал дека таа ќе стане ѕвезда.Јелена Карлеуша е единствената во шоуто „Ѕвездите на Гранд“, која што секогаш ги има најголемите замерки за канидатите. Таа смета дека

loading...