Адам Лабунски ја замени девојката за Цеца!

Loading...

Адам Лабунски сигурно ги освои членовите на жирито на „Ѕвездите на Пинк“.Тој искористи можност да се фотографира со Цеца.
Фотографијата веднаш ја објави на својот Фејсбук профил, а во описот напиша „Совршен пар“…
Тој искористи можност да се фотографира со Цеца.
Фотографијата веднаш ја објави на својот Фејсбук профил, а во описот напиша „Совршен

loading...