Адам Левин и неговата девојка планираат венчање на два континента!

Loading...

На ѕвездите не им е доволно само едно место за венчање…Фронтменот од групата „Maroon5“, Адам Левин и неговата девојка Бехати Принслу, планираат две венчавки. Едната ја планираат во Лос Анџелес каде што живеат, а другата во Намибија, од каде потекнува неговата девојка.
Идејата била на самиот пејач. На родителите на девојката би им било премногу драго и од големо значење да има венчавка во родното место на убавата девојка. Втората венчавка, што ја планираат во Африка, нема да биде едноставна за многу пријатели и роднини. Така, интимната церемонија ќе биде во Африка, а големата прослава во ЛА. Да се присетиме, Адам ја запросил убавата манекенка во јули годинава, после година дена во врска. Им посакуваме се најдобро…Фронтменот од групата „Maroon5“, Адам Левин и неговата девојка Бехати Принслу, планираат две венчавки. Едн

loading...
Loading...