Аделина демантираше дека е претепана

Loading...

По пишувањата на албанските медиуми дека познатата пејачка, Аделина Тахири е претепана од страна на нејзиното поранешно момче, со реакција се јави лично таа.-Веќе сум изморена од глупости, не е точно дека некој ме претепал. Нормално дека тоа не е вистина, изјави кусо Аделина. 
Пред неколку минути и синот на вицепремиерот Муса Џафери, Арианит Џафери, демантираше дека ја нападнал неговата поранешна девојка.-Веќе сум изморена од глупости, не е точно дека некој ме претепал. Нормално дека тоа не е вистина, изјави кусо Аделина. 

loading...
Loading...