Аделина Тахири ги зголеми градите?!

Loading...

Аделина стави силикони?!Младата и убава пејачка Аделина Тахири е се почеста мета на папараците кои ја следат во секој чекор, а покрај нејзините настапи постојано се анализираат и сите нејзини промени.
Така, по последното нејзино појавување во Приштина албанските новинари шпекулираат дека Аделина си ја исполнила желбата да има поглеми гради, па поради тоа се подновила со силикони. Пејачката се уште не одговорила дали навистина направила корекција, или станува збор за шпекулација.
Извор: РепубликаМладата и убава пејачка Аделина Тахири е се почеста мета на папараците кои ја следат во секој чекор, а покрај нејзинит

loading...
Loading...