Ах, таа љубов: Има само 24 години, а се омажила за човек кој има 81 години!

Loading...

Популарната Кечи Шмиц која има само 24 години се омажила за 57 години постариот Ричард Лугнер, кој е сопственик на најголемата градежна фирма и трг

loading...
Loading...