Ако ја погодите оваа точка на женското тело, таа ќе полуди од ВОЗБУДА

Loading...

Оваа точка може да ви овозможи неверојатен оргазам кој трае значително подолго од вагиналниот, а се наоѓа длабоко внатре во вагината.Таканаречената А – точка ја сочинува чувствително ткиво кое станува влажно кога девојката ќе се возбуди. Таа може да се пронајде на истиот начи како што се бара Г – точката.
Најдобро би било откако ќе ја пронајдете Г – точката, да ја продолжите вашата потрага малку подлабоко во вагината. Кога ќе наидете на ова влажно ткиво, со константно допирање, девојката ќе добие оргазам кој трае 20 секунди подолго од вообичаено.
Како може да препознаете дали сте ја пронашле вистинската точка?
Таа ќе има слично чувство како она при допирањето на Г – точката, но без чувство дека треба да мокри.
Ако се обидувате да ја пронајдете оваа ерогена зона за време на сексот, најдобро би било да ја одберете мисионерската или доги позата.Таканаречената А – точка ја сочинува чувствително ткиво кое станува влажно кога девојката ќе се возбуди. Таа може да се пронајде на истиот на

loading...