Ако ова му го направите на мажот ќе одлепи по вас!

Мажите најчесто ги палат жените кои знаат да преземат контрола!Може сте навикнати мажот да ја води играта но еве ги ерогените зони кои ќе ви помогнат да го доведете до лудило:
Уши
Нежните бакнежи ќе ги разбудат сите негови сетила. Тоа е местото кое го возбудува целото тело.
Врат
Исклучително чувствителна зона која е одлична за нежна и страствена предигра.
Теме
Повлекувањето за коса може не е за секој но можеби ќе го возбуди баш вашиот партнер.
Брадавици
Машките брадавици се подеднакво чувствителни како и жениските и се совршено место за бакнежи.
Рамена
Рамената се најмажествени делови на машкото тело. Немојте да ги фатите само со раце туку обидете се и да ги бакнувате.
Задник
Галете го, бакнувајте го гребете…Чувствителна зона на секој маж.Може сте навикнати мажот да ја води играта но еве ги ерогените зони кои ќе ви помогнат да го доведете до лудило:
Уши

Пронајдете не на следниве мрежи: