Ако статистика не лаже : Жените со овие 20 имиња ќе забременат во 2017 година

Ако Вашето име се наоѓа на листата има големи шанси да забремените во текот на оваа година .Ако планирате да забремените  оваа година , ова многу ќе се израдувате  она што ќе ви го кажеме – а се се врти околу Вашето име.
На  оваа листа се наоѓаат 20 имиња кои имаат најголеми шанси да забременат оваа година а тоа е  базирано на оваа логика.
Листата е формирана на основа на просечните години во кои жените во Македонија забременуваат според Завод за статистика (30) па се вративме во минатото и ги откривме најпопуларните имиња во 1987.
Ако се породите оваа година и на бебето го крстите  едно од популарните имиња во 2017 очекувајте за 30 години најзиното име да се најде на слична листа.
Погледнете ги имињата  на жените кои најверојатно ќе забременат годинава:
1. Елена
2. Ivana
3. Марија 4. Драгана 5. Милица 6. Ана 7. Александра 8. Марина 9. Јована 10. Милена 11. Даниела 12. Наташа 13. Сања 14. Маја
15. Бојана 
16. Мирјана 17. Билјана 18. Слаѓана 19. Снежана 20. Тамара
 Ако планирате да забремените  оваа година , ова многу ќе се израдувате  она што ќе ви го кажеме – а се се врти околу Вашето име.

Loading...