Ако вака го држи мобилниот сигурно ве изневерува!

Доколку се сомневате дека партнерот ве изневерува ова се знаци кои го откриваат. Да се открие неверство не е лесно. Но секако технологијата е од голема корист. Постојат сигнали кои упатуваат дека нешто се случува:
Допишување кога сте во близина
На тој начин покажува дека нема доволно почит кон вас. Вистината е дека сите се допишуваат но не е во ред да го прави тоа пред вас, освен ако не ви објасни за што станува збор.
Опседнат со бришење на стари СМС пораки
Доколку вашиот партнер има потреба да брише пораки кои ги примил и испратил очигледно нешто крие од вас.
Го затвара компјутерот кога ќе се доближите
Освен ако е во прашање некоја деловна тајна,  ако не тогаш имате причина за грижа.
Станува нервозен кога ќе го замолите да ви го позајми телефонот
Во мобилниот секогаш има многу информации, пораки, никогаш не се знае што случајно може да прочитате.Да се открие неверство не е лесно. Но секако технологијата е од голема корист. Постојат сигнали кои упатуваат дека нешто се случува:

Пронајдете не на следниве мрежи: