Ако за 3 секунди пронајдете човек на сликава тогаш десната страна од мозокот ви е натпросечно развиена!

Обидете се може ќе успеете….Ако за 3 секунди пронајдете човек на сликава тогаш десната страна од мозокот ви е натпросечно развиена!
Ако ви треба минута да го пронајдете тогаш е просечно развиен.
Ако ви треба повеќе од минута левата страна ви е поразвиена од десната.
Но и ако не го најдете нема причина за грижа, затоа што десната страна се поврзува со депресија и страв. Но секако и поврзана со креативноста и чувствата.
Левата страна се поврзува со образованието интелектот науката…Ако за 3 секунди пронајдете човек на сликава тогаш десната страна од мозокот ви е натпросечно развиена!
Ако ви треба минута да го пронајдет

Пронајдете не на следниве мрежи: