Актерите од филмот „50 нијанси сиво“ среде нападот во Ница!

Loading...

Во Ница моментално се наоѓаат и актерите Џејми Дорнан и Дакота Џонсон, заедно со остатанатите луѓе од филмската екипа која работи на продолжението на филмот „50 нијанси сиво“.Странските медиуми пренесуваат дека тие само неколку часа пред трагедијата се наоѓале на сет во близина на местото каде терористот со камион рушел сѐ пред себе.
Продуцентката Дејна Брунети потврдила дека целокупната филмска екипа е добро.Странските медиуми пренесуваат дека тие само неколку часа пред трагедијата се наоѓале на сет во близина на местото каде терористот со камион рушел

loading...