Актерите од „Сам дома“ некогаш и сега

Loading...

Ви недостига ли актерската екипа од незаменливиот филм „Сам дома“? Претпоставувам дека да, со оглед на фактот што филмот, кој го потсетува секој од нас на детството, несомнено и денес е доста популарен.Додека целото внимание на јавноста е насочено кон тоа како главниот лик, Меколи Калкин се уништи себеси со дрогата и алкохолот, ние ќе ве запрашаме: „Дали знаете како изгледа денес останатиот дел од оваа неповторлива екипа?
1. Меколи Калкин

2. Џо Пеши

3. Даниел Стерн

4. Кетрин О'хара

5. Џон Х'рд

6. Девин Ретреј
Додека целото внимание на јавноста е насочено кон тоа како главниот лик, Меколи Калкин се уништи себеси со дрогата и алкохолот, ние ќе ве запрашаме

loading...
Loading...